Átvilágítás és leltár után távozik az EchoTV három vezetője

Média
2018 április 17., 14:37
comments 106

Bár az érintettek az Indexnek tagadták, úgy tudni, hogy miután egy külsős cég átvilágította az EchoTV-t, és leltárt is tartottak a csatornánál, távozik a cég három vezetője: Csík Zoltán igazgatósági tag, Czégel Pál pénzügyi vezető, és Varga Lajos műszaki igazgató. Az Index úgy tudja, hogy múlt pénteken tartottak rendkívüli ülést az Echóban, ekkor jelentették be Csík távozását.

link Forrás

A pletykák szerint a távozások a leltár eredményének köszönhetőek. Miután Mészáros Lőrinc átvette a csatornát Széles Gábortól, többmilliárdos fejlesztést hajtott végre a csatornánál. A vezetőséghez közálló egyik forrás szerint

„pénzügyi visszásságokat állapítottak meg a többmilliárdos beruházás és műszakieszköz-beszerzés terén”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.