Őrizetbe vették Gyárfás Tamást

bűnügy
2018 április 17., 19:50
comments 293

Kedd késő este közölte honlapján a rendőrség, hogy a

gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamást, volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint Gyárfást emberölésre való felbujtással gyanúsítja. Az M1 Híradója úgy tudja, hogy kezdeményezik Gyárfás előzetes letartóztatását is.

Gyárfást kedd délután fogták el, majd hallgatták ki az 1998-ban elkövetett gyilkosság ügyében. A gyanú szerint Gyárfás Portik Tamást bízta meg, hogy ölje meg Fenyőt, Portik pedig a szlovák Jozef Rohácot bérelte föl a gyilkosságra. Úgy tudni, hogy a NapTV egykori tulajdonosa ellen egyértelmű bizonyítékok vannak, például egy hangfelvétel amin Portik és Gyárfás beszélgetése hallható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.