Sallai: Hadházy egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt

2018 április 17., kedd 19:31
281

„Lehet, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy felborult” – mondta Sallai Róbert Benedek kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, arra kérdésre válaszolva, hogy megütötte-e szombaton Hadházy Ákost. Sallai szerint nem úgy sikerült a kampány, ahogy szerették volna, ezért ment a fejébe a vér.

„Garantáltan nem. Erre teljes garanciát tudok vállalni”

– válaszolta Rónai Egonnak arra a kérdésére, hogy ő-e a fideszes vakond a pártban. Sallai Róbert Benedek ismét leszögezte: nem mond le titkári posztjáról, és nem lép ki a pártból sem. Hozzátette: 

ha kizárják az LMP-ből, elfogadja azt. 

Ugyanakkor elítélte, hogy a párt vezetői a sajtóban üzengetnek neki. Rónai Egon azon felvetésére, hogy Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője hétfőn azt mondta, volt elnökségi döntés a visszalépések mögött, Sallai azt mondta, hogy 

bár jó srácnak tartja Kanászt, de „vagy tévedett, vagy félrevezették”,

mert ő titkárként úgy tudja, nem volt ilyen határozat.

Sallai a műsorban bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott, de azt gondolja Hadházyról, hogy „egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt.” Szerinte van egy értékválság a pártban, és újra meg kell találni a szervezet indentitásának gyökereit. Hozzátette: 

amit Ron Werber elkezdett felépíteni, az az értéknélküliség felé mutat és ez szerinte nem jó.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt