Sallai: Hadházy egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt

„Lehet, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy felborult” – mondta Sallai Róbert Benedek kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, arra kérdésre válaszolva, hogy megütötte-e szombaton Hadházy Ákost. Sallai szerint nem úgy sikerült a kampány, ahogy szerették volna, ezért ment a fejébe a vér.

„Garantáltan nem. Erre teljes garanciát tudok vállalni”

– válaszolta Rónai Egonnak arra a kérdésére, hogy ő-e a fideszes vakond a pártban. Sallai Róbert Benedek ismét leszögezte: nem mond le titkári posztjáról, és nem lép ki a pártból sem. Hozzátette: 

ha kizárják az LMP-ből, elfogadja azt. 

Ugyanakkor elítélte, hogy a párt vezetői a sajtóban üzengetnek neki. Rónai Egon azon felvetésére, hogy Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője hétfőn azt mondta, volt elnökségi döntés a visszalépések mögött, Sallai azt mondta, hogy 

bár jó srácnak tartja Kanászt, de „vagy tévedett, vagy félrevezették”,

mert ő titkárként úgy tudja, nem volt ilyen határozat.

Sallai a műsorban bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott, de azt gondolja Hadházyról, hogy „egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt.” Szerinte van egy értékválság a pártban, és újra meg kell találni a szervezet indentitásának gyökereit. Hozzátette: 

amit Ron Werber elkezdett felépíteni, az az értéknélküliség felé mutat és ez szerinte nem jó.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.