Savas anyaggal teli üveget dobtak járókelők közé a Kazinczy utcában, négyen égési sérülést szenvedtek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A mentőszolgálat egyik munkatársa beszélt arról az M1 délelőtt műsorában, hogy kedd este, valamivel sötétedés után egy emeleti ablakból egy átlászó folyadékkal teli üveget dobtak az utcára a VII. kerület Kazinczy utcában, a fővárosi bulinegyed közepén. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint a palackban 

„erősen maró, savas folyadék volt”,

Négy ember lábára fröccsent a folyadékból, ők könnyebb égési sérüléseket szenvedtek, és az égési osztályra szállították őket. A BRFK egyelőre nem adott ki közleményt az üggyel kapcsolatban. 

Frissítés 14.33: délután a BRFK közleményt adott ki az ügyben. Valamivel puhítva a mentősök közlését, azt írták, hogy „kedd este a Kazinczy utcában egy építkezés egyik épületének tetejéről - mostanáig ismeretlen okból és körülmények között - leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon. 

Az abból kiömlő folyadék négy embernek könnyű sérülést okozott” és hogy az majd „a nyomozás feladata tisztázni, hogy az esettel összefüggésben személyre szóló büntetőjogi felelősség megállapítható-e”. (hirado.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.