Washington Post: A CIA igazgatója titokban Észak-Koreában tárgyalt

külföld
2018 április 18., 06:04
comments 34

A Washington Post arról ír, hogy Mike Pompeo, a CIA igazgatója húsvétkor titkos látogatáson Észak-Koreában járt, hogy Kim Dzsongunnal tárgyaljon. A lapnak két olyan személy beszélt erről, akik közvetlenül ismerték az utazás részleteit. Az lehetett a legmagasabb szintű találkozó, amikor Madeleine Albright Kim Dzsongillel találkozott.

Mike Pompeo
photo_camera Mike Pompeo Fotó: JOE RAEDLE/AFP

A források szerint a titkos tárgylás is része annak az folyamatnak, amivel Donald Trump és az észak-koreai diktátor közvetlen találkozóját készítik elő. Az amerikai elnök korábban azt mondta, hogy júniusban ülne le Kim Dzsongunnal, hogy az atomprogramról tárgyaljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.