Washington Post: A CIA igazgatója titokban Észak-Koreában tárgyalt

A Washington Post arról ír, hogy Mike Pompeo, a CIA igazgatója húsvétkor titkos látogatáson Észak-Koreában járt, hogy Kim Dzsongunnal tárgyaljon. A lapnak két olyan személy beszélt erről, akik közvetlenül ismerték az utazás részleteit. Az lehetett a legmagasabb szintű találkozó, amikor Madeleine Albright Kim Dzsongillel találkozott. 

Mike PompeoFotó: JOE RAEDLE/AFP

A források szerint a titkos tárgylás is része annak az folyamatnak, amivel Donald Trump és az észak-koreai diktátor közvetlen találkozóját készítik elő. Az amerikai elnök korábban azt mondta, hogy júniusban ülne le Kim Dzsongunnal, hogy az atomprogramról tárgyaljon. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.