Őrület: újra lesz Yo! MTV Raps

zene
2018 április 19., 06:29

Az év eddigi egyik legjobb híre futott be a Hypebeasttől: a 30. évforduló tiszteletére újra indul minden idők egyik legjobb zenei műsora, a Yo! MTV Raps.

Az MTV rapműsora 1988 és 1995 között futott a csatornán, tehát akkor, amikor a Music Television Channelen még zene ment, és nem terhes tinédzserekről vagy magukat az interneten szépnek hazudó szélhámosokról szóló műsorok.

A műsort Ted Demme és Peter Dougherty alkotta, és ez volt az első hip hop zenének szentelt műsor kábeltévén. A Yo! MTV Rapsben mutatták be a legújabb rapvideókat, itt interjúztak a műfaj legnagyobb sztárjaival, és élőben is adtak el a stúdióban a hip hop művészek. Egyszer már visszatért a műsor, de csak egyetlen nsoztalgiaadás erejéig még 2011-ben.

A show június elsején, a műsor 30. évfordulóján indul újra, várhatóan egy óriási hip hop dzsemborival és rengeteg szupersztárral. Az adás élőben megy majd, várhatóan a szereplők között lesz Dr. Dre, KRS-One, Eric B. & Rakim, Flavor Flav, Doug E. Fresh, Big Daddy Kane, Kid Capri és még sokan mások. 

A legjobb hír: házigazdaként Fab 5 Freddy, Ed Lover és Doctor Dre is feltűnik.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.