Őrület: újra lesz Yo! MTV Raps

Az év eddigi egyik legjobb híre futott be a Hypebeasttől: a 30. évforduló tiszteletére újra indul minden idők egyik legjobb zenei műsora, a Yo! MTV Raps.

Az MTV rapműsora 1988 és 1995 között futott a csatornán, tehát akkor, amikor a Music Television Channelen még zene ment, és nem terhes tinédzserekről vagy magukat az interneten szépnek hazudó szélhámosokról szóló műsorok.

A műsort Ted Demme és Peter Dougherty alkotta, és ez volt az első hip hop zenének szentelt műsor kábeltévén. A Yo! MTV Rapsben mutatták be a legújabb rapvideókat, itt interjúztak a műfaj legnagyobb sztárjaival, és élőben is adtak el a stúdióban a hip hop művészek. Egyszer már visszatért a műsor, de csak egyetlen nsoztalgiaadás erejéig még 2011-ben.

A show június elsején, a műsor 30. évfordulóján indul újra, várhatóan egy óriási hip hop dzsemborival és rengeteg szupersztárral. Az adás élőben megy majd, várhatóan a szereplők között lesz Dr. Dre, KRS-One, Eric B. & Rakim, Flavor Flav, Doug E. Fresh, Big Daddy Kane, Kid Capri és még sokan mások. 

A legjobb hír: házigazdaként Fab 5 Freddy, Ed Lover és Doctor Dre is feltűnik.


Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.