Arsene Wenger távozik az Arsenaltól

futball
2018 április 20., 09:10

Közleményben jelentette be az Arsenal, hogy a klub örökös edzője, a csapatot 1996 óta irányító Arsene Wenger távozik. 

link Forrás

A 68 éves menedzser azt írta, hogy alaposan megfontolta, egyeztetett a klubbal is, és úgy érzi, eljött az idő, hogy a szezon végén lemondjon. Hálálkodott és megköszönte mindenkinek, hogy 22 évig irányíthatta a klubot.  

Wenger háromszor nyert bajnokságot az Arsenallal, először az 1997-98-as szezonban, legutóbb a 2003-4-es bajnokságban. 7 FA-kupát nyertek, legutoljára tavaly. Összesen 15 trófeát nyert a klubbal, amelynek soha nem volt ennyire sikeres és ilyen hosszan dolgozó menedzsere. 

Wenger legendává vált, bár az elmúlt időszakban már számos kritika érte a játékosigazolások és a csapat teljesítménye miatt is. Az Arsenalnak valóban pocsék szezonja van, sorra dönti a negatív rekordokat, jelenleg hatodikak. Wenger szerződése csak jövő nyáron járt volna le, de hamarabb távozik. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.