Arsene Wenger távozik az Arsenaltól

futball
2018 április 20., 09:10
comments 56

Közleményben jelentette be az Arsenal, hogy a klub örökös edzője, a csapatot 1996 óta irányító Arsene Wenger távozik. 

link Forrás

A 68 éves menedzser azt írta, hogy alaposan megfontolta, egyeztetett a klubbal is, és úgy érzi, eljött az idő, hogy a szezon végén lemondjon. Hálálkodott és megköszönte mindenkinek, hogy 22 évig irányíthatta a klubot.  

Wenger háromszor nyert bajnokságot az Arsenallal, először az 1997-98-as szezonban, legutóbb a 2003-4-es bajnokságban. 7 FA-kupát nyertek, legutoljára tavaly. Összesen 15 trófeát nyert a klubbal, amelynek soha nem volt ennyire sikeres és ilyen hosszan dolgozó menedzsere. 

Wenger legendává vált, bár az elmúlt időszakban már számos kritika érte a játékosigazolások és a csapat teljesítménye miatt is. Az Arsenalnak valóban pocsék szezonja van, sorra dönti a negatív rekordokat, jelenleg hatodikak. Wenger szerződése csak jövő nyáron járt volna le, de hamarabb távozik. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.