Elfogták a rendőrök a légpuskás orvlövészt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Székesfehérváron, a Budai úti buszmegállóban várakozó embereket sebesített meg légpuskával hétfőn délután az a 35 éves férfi, akit őrizetbe vettek a rendőrök - írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Bors írta meg, hogy egy 16 éves lányt a szeme alatt talált egy golyó, egy másik várakozó a combján sérült meg és két másik áldozat is jelentkezett. 

A székesfehérvári rendőrök három nappal később házkutatást tartottak egy közeli, Budai úti lakásban, aminek az ablakából a rendőrök szerint a 35 éves M. László a lövéseket leadta. A lakásban egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le. A férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.  

Fotó: police.hu

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.