Elfogták a rendőrök a légpuskás orvlövészt

Székesfehérváron, a Budai úti buszmegállóban várakozó embereket sebesített meg légpuskával hétfőn délután az a 35 éves férfi, akit őrizetbe vettek a rendőrök - írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Bors írta meg, hogy egy 16 éves lányt a szeme alatt talált egy golyó, egy másik várakozó a combján sérült meg és két másik áldozat is jelentkezett. 

A székesfehérvári rendőrök három nappal később házkutatást tartottak egy közeli, Budai úti lakásban, aminek az ablakából a rendőrök szerint a 35 éves M. László a lövéseket leadta. A lakásban egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le. A férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.  

Fotó: police.hu

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.