Jobbik: Több tízezer szavazatot érintettek a rendszerszintű visszaélések

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szombati sajtótájékoztatóján az alábbiakat közölte:

  • Átnézték a választási jegyzőkönyveket, meghallgatták a választóköri delegáltjaikat, és arra jutottak, hogy rendszerszintű visszaélések történtek a parlamenti választáson. Több tízezer szavazatot érintettek a visszaélések a párt szerint.
  • Ha ezeket nem vizsgálják ki megfelelő módon, akkor a választás végeredményének legitimitása megkérdőjelezhető lesz.
  • 15 körzetben akarnak egyelőre új választást, de hétfő délután négyig még további fellebbezésekkel élnek valószínűleg. Egy fellebbezésüket már visszautasították.
  • Népszavazást kezdeményeznek, hogy kötelező legyen a sajtótermékeknek minden politikai oldalt meghallgatni, érveiket bemutatni. Erre szerintük azért van szükség, mert a közmédia és sok más sajtó is egyoldalú volt a kampányban. 
  • A sajtóperekben soron kívüli ítéleteket követel a párt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.