Az áldozat ujjával próbálták meg feltörni az okostelefonját

Két floridai nyomozó egy halállal végződő rendőrségi akció ügyében vizsgálódva elment a halottasházba, ahol az áldozat ujjával megpróbálták feltörni a férfi okostelefonját. (Nem sikerült.)

A 30 éves Linus Phillipet egy rendőr lőtte le Largóban márciusban. A hatóságok szerint a férfi megpróbált elhajtani, mielőtt egy rendőr átkutathatta volna, ezért lőtték le.

Phillip menyasszonya, Victoria Armstrong azt mondta, ezt sértőnek és tiszteletlennek érezte. Szakértők szerint viszont az eljárás legális volt. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.