A kerületi lapban azzal mentek neki az Együtt politikusának, hogy nem tudott teljesíteni az ágyban, mert lányai születtek, bezzeg fideszes riválisának fiai vannak

2018 április 23., hétfő 12:02

Aki komolyan azt hitte, a választások után elmúlik az az elmebaj, ami a kétes finanszírozású kerületi lapokból áradt az elmúlt hónapokban, óriásit tévedett. 

A 24.hu írta meg, hogy a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett Helyi Hírekben most arról van szó, hogy Vajda Zoltán, az Együtt politikusa

„ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik”.

Furcsa gondolatmenet, magunktól sosem találnánk ki, vajon mire gondolt e sorok szerzője, de szerencsére erre is választ kapunk.

Onnan lehet tudni, hogy Vajda nem tudott bizonyítani az ágyban, hogy míg a fideszes Szathmáry Kristófnak négy fia, úgy Vajdának csak három lánya van :( 

A szerző arra nem tér ki, a sajátos rendszerben hol helyezkedik el Orbán Viktor, akinek négy lánya és egy fia van.

Fotó: 24.hu

A nyomtatásban és online is elérhető lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt., tulajdonosa pedig a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin. A print változatot egyébként a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja.

A cikkben Vajda feleségéről és közös társkereső vállalkozásukról is szó van, akinek van ehhez idege, elolvashatja, a teljes írás itt olvasható.