Cápa támadta meg a férfit, akit előtte fejbeharapott egy medve és megmart egy csörgőkígyó

Dylan McWilliams egy kevésbé veszélyes állattal

Hét öltéssel megúszta egy tigriscápa támadását a húszéves amerikai Dylan McWilliams, aki Hawaiin body boardozott, amikor az agresszív hal rárontott. McWilliams a deszkáján hasalva úszott a tengerben, amikor úgy érezte, hogy valami megüti a lábát. Lenézett és egy 2 méter körüli cápát látott, akit azonnal rugdalni kezdett, majd amilyen gyorsan csak tudott, kievickélt a partra, látványos vércsíkot húzva maga után. Bevallása szerint közben nem tudta, hogy a cápa nem harapta-e le a lábát. A válasz nem, a fickónak hatalmas mázlija volt. 

Nem először. Az még csak bemelegítés volt, hogy 3 éve megmarta egy csörgőkígyó, hogy kiderüljön, szerencsére száraz harapás volt, vagyis alig jutott méreg a szervezetébe, így megúszta az esetet. Az utóbbi pár évet Amerika gyalogos bejárásával töltő fiatal tavaly nyáron Colorado államban táborozott a barátaival, amikor egy hajnalon arra ébredt, hogy egy feketemedve bekapta a fejét és el akarja vonszolni. A többek között túlélőtanfolyamok tartásából éló fickó belenyúlt a medve szemébe, így kergette el az állatot, hogy a fejsebét utána 9 kapoccsal fogják össze. 

Ezekhez képest az a két évvel korábbi eset, amikor egy magányos túráján megmarta egy csörgőkígyó, hogy kiderüljön, éppen alig volt méreg a harapásában, szinte unalmasnak számított.

A peches túramániás nem haragszik az állatokra, szerinte eddig egyszerűen balszerencséje volt, de ez kicsit sem tartja vissza attól, hogy ezentúl is túrázással töltse az életét.

(via BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.