Elképesztő narancstortákkal ünnepli a Fidesz a kétharmados győzelmét

gasztronómia
2018 április 23., 09:06
comments 103

Őrületes bulikat tartanak a fideszesek szerte az országban, az úgynevezett köszönővacsorákon pedig csokiszökőkút helyett a narancs ízű zselatin ömlik a csapból is. A fideszes képviselők meglepően nagy galériákat posztolnak Facebook-oldalaikra, ahol megszeppent, vagy éppen túláradóan boldog szavazópolgárok kanalazgatják a tyúkhúslevest vagy a csirkepaprikást. A feldíszített tornatermek bordásfalai között azonban

az az igazi fénypont, amikor előkerül a tematizált nemzeti torta, a narancsos, vagy kétharmados cukrászati élménytermékek.

Simicskó István meglepte valami mással is rajongóit: új műfajt teremtve, az esküvői ebédek hangulatát kicsit elcsenve saját szórólapját helyezte el vendégei tányérjában a menü mellett.

link Forrás

A politikus/harcművész azonban hiába hihette, hogy nagyot gurít az óriási narancstortával,

link Forrás

mert ennél sokkal nagyobbat húzott Czerván György államtitkár.

link Forrás

Saját buliról egyelőre nem tudunk, de az biztos, hogy a választás után Dunai Mónika is tartott egy szerény ünnepséget kollégáival, az ő tortája pedig talán az eddigi legszerénytelenebb.

link Forrás

Ehhez hasonló módon örvendezett a sikernek a salgótarjáni Becsó Zsolt, és testvére, Károly, aki most átvette tőle az egyéni képviselői helyet, de a dabasi Szűcs Lajos sem maradt torta nélkül.

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.