Elképesztő narancstortákkal ünnepli a Fidesz a kétharmados győzelmét

Őrületes bulikat tartanak a fideszesek szerte az országban, az úgynevezett köszönővacsorákon pedig csokiszökőkút helyett a narancs ízű zselatin ömlik a csapból is. A fideszes képviselők meglepően nagy galériákat posztolnak Facebook-oldalaikra, ahol megszeppent, vagy éppen túláradóan boldog szavazópolgárok kanalazgatják a tyúkhúslevest vagy a csirkepaprikást. A feldíszített tornatermek bordásfalai között azonban 

az az igazi fénypont, amikor előkerül a tematizált nemzeti torta, a narancsos, vagy kétharmados cukrászati élménytermékek.

Simicskó István meglepte valami mással is rajongóit: új műfajt teremtve, az esküvői ebédek hangulatát kicsit elcsenve saját szórólapját helyezte el vendégei tányérjában a menü mellett.

A politikus/harcművész azonban hiába hihette, hogy nagyot gurít az óriási narancstortával,

mert ennél sokkal nagyobbat húzott Czerván György államtitkár.

Saját buliról egyelőre nem tudunk, de az biztos, hogy a választás után Dunai Mónika is tartott egy szerény ünnepséget kollégáival, az ő tortája pedig talán az eddigi legszerénytelenebb.

Ehhez hasonló módon örvendezett a sikernek a salgótarjáni Becsó Zsolt, és testvére, Károly, aki most átvette tőle az egyéni képviselői helyet, de a dabasi Szűcs Lajos sem maradt torta nélkül.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.