Elképesztő narancstortákkal ünnepli a Fidesz a kétharmados győzelmét

2018 április 23., hétfő 9:06
104

Őrületes bulikat tartanak a fideszesek szerte az országban, az úgynevezett köszönővacsorákon pedig csokiszökőkút helyett a narancs ízű zselatin ömlik a csapból is. A fideszes képviselők meglepően nagy galériákat posztolnak Facebook-oldalaikra, ahol megszeppent, vagy éppen túláradóan boldog szavazópolgárok kanalazgatják a tyúkhúslevest vagy a csirkepaprikást. A feldíszített tornatermek bordásfalai között azonban 

az az igazi fénypont, amikor előkerül a tematizált nemzeti torta, a narancsos, vagy kétharmados cukrászati élménytermékek.

Simicskó István meglepte valami mással is rajongóit: új műfajt teremtve, az esküvői ebédek hangulatát kicsit elcsenve saját szórólapját helyezte el vendégei tányérjában a menü mellett.

A politikus/harcművész azonban hiába hihette, hogy nagyot gurít az óriási narancstortával,

mert ennél sokkal nagyobbat húzott Czerván György államtitkár.

Saját buliról egyelőre nem tudunk, de az biztos, hogy a választás után Dunai Mónika is tartott egy szerény ünnepséget kollégáival, az ő tortája pedig talán az eddigi legszerénytelenebb.

Ehhez hasonló módon örvendezett a sikernek a salgótarjáni Becsó Zsolt, és testvére, Károly, aki most átvette tőle az egyéni képviselői helyet, de a dabasi Szűcs Lajos sem maradt torta nélkül.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt