Kizárták az idegenkezűséget Avicii halálánál

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kizárta az ománi rendőrség, hogy idegenkezűségnek köze lehetett volna az Avicii művésznéven világhírűvé lett Tim Bergling halálához. A 28 éves svéd dj holttestét pénteken találták meg Omán fővárosában, Muszkatban, ahol vakációját töltötte. 

A halál okát nem erősítette meg se a zenész menedzsmentje, se a rendőrség. Bergling évek óta küzdött egészségügyi problémákkal, de a tragédia előtti napokban kívülről nem látszott úgy, mintha kritikus állapotban volna. 

2016-ban visszavonult a zenéléstől, miután hasnyálmirigy-problémái miatt epehólyagját és vakbelét is el kellett távolítani. Két halottszemlét végeztek Bergling holttestén és nem találták nyomát annak, hogy bárkinek köze lehetett a halálához. 

Stockholmban a hétvégén ezrek vonultak utcára, hogy gyászolják az elhunyt zenészt, és megemlékeztek róla az utrechti katedrálisban is. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.