Kizárták az idegenkezűséget Avicii halálánál

GYÁSZ
2018 április 23., 14:47
comments 58

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kizárta az ománi rendőrség, hogy idegenkezűségnek köze lehetett volna az Avicii művésznéven világhírűvé lett Tim Bergling halálához. A 28 éves svéd dj holttestét pénteken találták meg Omán fővárosában, Muszkatban, ahol vakációját töltötte. 

A halál okát nem erősítette meg se a zenész menedzsmentje, se a rendőrség. Bergling évek óta küzdött egészségügyi problémákkal, de a tragédia előtti napokban kívülről nem látszott úgy, mintha kritikus állapotban volna. 

2016-ban visszavonult a zenéléstől, miután hasnyálmirigy-problémái miatt epehólyagját és vakbelét is el kellett távolítani. Két halottszemlét végeztek Bergling holttestén és nem találták nyomát annak, hogy bárkinek köze lehetett a halálához. 

Stockholmban a hétvégén ezrek vonultak utcára, hogy gyászolják az elhunyt zenészt, és megemlékeztek róla az utrechti katedrálisban is. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.