Máris a hét ötlete az üdítősüvegbe csomagolt gyerekragasztó

ÉLET
2018 április 23., 02:14

Ezt ma fényképeztem a Sparban... Gondoltam hátha értékelitek. Tökéletes csomagolás az üdítőspalackba tett ragasztó gyerekeknek. :)

- írta olvasónk Zsófi.

Tényleg értékeljük, ez a cucc végre értelmet ad annak a sok aggódásnak, amivel a szülők annyit nyomasztják a gyerekeiket. Mi lenne szegény szülőkkel, ha már semmin se lehetne aggódni? Pedig ezen Zsófinak sem kéne annyira rettegnie, mivel nem mérgező. Attól annál inkább félhetne, hogy ha megveszi a cuccot, az vloggerré, vagy akár influencerré fogja változtatni a gyerekét, hiszen ki látott olyan influencert, akinek nincsenek slime-készítő videói.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.