Nincs front, mégis remekül megázhatsz az áprilisi nyárban

időjárás
2018 április 23., 04:24

Remek napsütéssel és meleggel indul ez az álomhétfő, de azt mondják a bennfentesek, hogy délután meg fognak jelenni a gomolyfelhők. Aztán lecsap a zápor, a zivatar, a jégeső vagy, legrosszabb esetben akár a háziállatokra tüzelő miniszterelnök-helyettes is. 

De ez sem fogja lehűteni az időt, akár 27-29 fok is lehet a csúcson, így aki nem biciklizik éppen, vagy nem félti a termést, annak nem kell különösebben felizgatnia magát. Front nincs, tessék barnulni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.