Videón, ahogy az örmény katonák üdvrivalgás közepette átállnak a kormányellenes tüntetők oldalára

Hétfőn, kora délután bejelentette lemondását Szerzs Szargszján örmény miniszterelnök, aki ellen már 11. napja tüntettek. Nem sokkal a bejelentés előtt a katonák közül sokan átálltak a tiltakozók oldalára. A Twitteren egy rövid videó pörög, ahol látható, ahogy a katonák kitörnek a laktanyából, és a tüntetők üdvrivalgása közepette csatlakoznak a tüntetőkhöz.

A legfrissebb hírek szerint kiengedték a vasárnap bebörtönzött ellenzéki vezetőt, Nikol Pasinjánt, az emberek pedig már az utcán ünnepelnek.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.