Kunhalmi Ágnes szerint az ellenzéki pártok tárgyalnak róla, hogy bojkottálják a parlamenti munkát

POLITIKA
2018 április 24., 11:37

„Most vannak a tárgyalások, ma reggel ebben a percben kezdődtek el az ellenzéki pártok között. Felvetődött az, hogy ha mindenki, az egész ellenzék otthagyja a parlamentet, annak látom értelmét” - mondta a HírTV reggeli műsorában Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, aki akár a párt vezetését is elvállalná.

Állítása szerint az ötletet minden párt, köztük az MSZP is felvetette, de ő csak akkor támogatná, ha mindenki belemegy. Ez ma eldől - mondta.

A bojkott ötletétől a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is elzárkózott eddig. Szél Bernadett az Indexnek azt mondta: „Orbán Viktor harci kedvét szemernyit sem csökkentené egy ellenzéki visszavonulás vagy parlamenti bojkott, annál inkább telekürtölné a médiáját, hogy neki itthon tényleg nincs ellenfele.”

Kunhalmi egyébként szintén átvette már a mandátumát.

link Forrás

(via Mérce)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.