Kunhalmi Ágnes szerint az ellenzéki pártok tárgyalnak róla, hogy bojkottálják a parlamenti munkát

„Most vannak a tárgyalások, ma reggel ebben a percben kezdődtek el az ellenzéki pártok között. Felvetődött az, hogy ha mindenki, az egész ellenzék otthagyja a parlamentet, annak látom értelmét” - mondta a HírTV reggeli műsorában Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, aki akár a párt vezetését is elvállalná.

Állítása szerint az ötletet minden párt, köztük az MSZP is felvetette, de ő csak akkor támogatná, ha mindenki belemegy. Ez ma eldől - mondta.

A bojkott ötletétől a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is elzárkózott eddig. Szél Bernadett az Indexnek azt mondta: „Orbán Viktor harci kedvét szemernyit sem csökkentené egy ellenzéki visszavonulás vagy parlamenti bojkott, annál inkább telekürtölné a médiáját, hogy neki itthon tényleg nincs ellenfele.”

Kunhalmi egyébként szintén átvette már a mandátumát.

(via Mérce)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.