Munkaerőpiaci pletykák: Szijjártó Péter külügyminiszter marad, Trócsányi sem megy még a kormányból

Eddig két hivatalos bejelentés történt a kormányátalakításról, Varga Mihály marad nemzetgazdasági miniszter és Balog Zoltán nem marad az Emmi élén. Lázár János távozása a Miniszterelnökség éléről még nem hivatalos, bár Lázár és Orbán is célzott rá.

Úgy tudjuk, hogy Szijjártó Péter a nagyköveti értekezleten jelezte, hogy továbbra is ő lesz a diplomácia feje. Az nem meglepő, hogy Szijjártó kormánytag marad, arról voltak találgatások, hogy esetleg más poszton, akár a Miniszterelnökség élén számít rá Orbán.

Mostanáig szinte egybehangzó információk voltak arról, hogy Trócsányi László távozik az igazságügyi tárca éléről, de most arról hallani, hogy még egy vagy két évig mégis ő irányítaná az IM-et. 

Orbán csütörtökön tájékoztatja a kormánynévsorról Fidesz elnökségét, addig csak találgatni lehet a szándékairól. Mindenesetre a választás után jelentős kormányátalakításról beszélt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.