Munkaerőpiaci pletykák: Szijjártó Péter külügyminiszter marad, Trócsányi sem megy még a kormányból

Eddig két hivatalos bejelentés történt a kormányátalakításról, Varga Mihály marad nemzetgazdasági miniszter és Balog Zoltán nem marad az Emmi élén. Lázár János távozása a Miniszterelnökség éléről még nem hivatalos, bár Lázár és Orbán is célzott rá.

Úgy tudjuk, hogy Szijjártó Péter a nagyköveti értekezleten jelezte, hogy továbbra is ő lesz a diplomácia feje. Az nem meglepő, hogy Szijjártó kormánytag marad, arról voltak találgatások, hogy esetleg más poszton, akár a Miniszterelnökség élén számít rá Orbán.

Mostanáig szinte egybehangzó információk voltak arról, hogy Trócsányi László távozik az igazságügyi tárca éléről, de most arról hallani, hogy még egy vagy két évig mégis ő irányítaná az IM-et. 

Orbán csütörtökön tájékoztatja a kormánynévsorról Fidesz elnökségét, addig csak találgatni lehet a szándékairól. Mindenesetre a választás után jelentős kormányátalakításról beszélt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.