Munkaerőpiaci pletykák: Szijjártó Péter külügyminiszter marad, Trócsányi sem megy még a kormányból

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Eddig két hivatalos bejelentés történt a kormányátalakításról, Varga Mihály marad nemzetgazdasági miniszter és Balog Zoltán nem marad az Emmi élén. Lázár János távozása a Miniszterelnökség éléről még nem hivatalos, bár Lázár és Orbán is célzott rá.

Úgy tudjuk, hogy Szijjártó Péter a nagyköveti értekezleten jelezte, hogy továbbra is ő lesz a diplomácia feje. Az nem meglepő, hogy Szijjártó kormánytag marad, arról voltak találgatások, hogy esetleg más poszton, akár a Miniszterelnökség élén számít rá Orbán.

Mostanáig szinte egybehangzó információk voltak arról, hogy Trócsányi László távozik az igazságügyi tárca éléről, de most arról hallani, hogy még egy vagy két évig mégis ő irányítaná az IM-et. 

Orbán csütörtökön tájékoztatja a kormánynévsorról Fidesz elnökségét, addig csak találgatni lehet a szándékairól. Mindenesetre a választás után jelentős kormányátalakításról beszélt. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.