Tarantino szerint az új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik

FILM
2018 április 25., 08:02
comments 109

Quentin Tarantino szerint az új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik majd, a Leonardo DiCaprio-Brad Pitt páros pedig a filmvilág következő legendás duója lesz – írja a Hollywood Reporter.

Az Oscar-díjas amerikai rendező a Las Vegas-i CinemaCon eseményen beszélt az új filmjéről, az 1960-as években játszódó, a Manson-szekta gyilkosságairól szóló Once Upon a Time in Hollywoodról. Azt mondta:

„Valószínűleg ez áll minden filmem közül a legközelebb a Ponyvaregényhez.”

Az új filmben Tarantino a 2012-es Django elszabadul után újra együtt dolgozik Leonardo DiCaprióval. Brad Pittel pedig korábban a 2009-es Becstelen Brigantykban forgatott együtt. A DiCaprio-Pitt duóról Tarantino azt mondta:

„A Sony és jómagam a legizgalmasabb dinamikájú párost hozzuk a mozikba Paul Newman és Robert Redford óta.”

Elmondta, hogy az új film Hollywoodban játszódik 1969-ben, a hippivilág ellenkulturális forradalma és a filmes álomvilág sikereinek tetőpontján. Tarantino azt mondta:

„Utcáról utcára, házról házra alakítjuk át Los Angelest a hatvanas évek Hollywoodjává.”

photo_camera Fotó: Ethan Miller/AFP

DiCaprio a filmben egy tévés westernsorozat egykori sztárját alakítja, Pitt pedig a veterán kaszkadőrét. A két filmsztár először szerepel együtt egy filmben.

Tarantino 9. filmjét 2019. augusztus 9-én mutatják be az észak-amerikai mozikban, pontosan 50 évvel azután, hogy Charles Manson bűntársai meggyilkolták otthonában Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate színésznőt és a házban tartózkodó négy barátját.

A rendező elmondta, hogy 5 éve dolgozik a forgatókönyvön, és élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek. Már 1969-ben is ott élt, 7 éves volt a bűntény idején. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.