A harmadikról dobtak ki egy tévét a járókelők közé a Hollán Ernő utcában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index szerint szerdán délután 5 óra tájban egy férfi kidobott egy nagyméretű tévét a Hollán Ernő utcára. Ilyentájt itt viszonylag nagy a forgalom, a környéken még iskola és óvoda is van, de a tévé nem talált el senkit.

A járókelők kihívták a rendőröket, akiknek hiába magyarázták, hogy a tévét kidobó férfi nem sokkal az érkezésük előtt sétált el, nem mentek utána, inkább a bejelentők adatait ellenőrizték. Az Index szerint a rendőrök előtt sem ismeretlen az elkövető, aki már korábban is dobott ki más tárgyakat a lakásából.

A ház lakói a férfi miatt már a ház kezelőjéhez is fordultak, a dobáláson kívül ugyanis éjjelente még hangosan zenét is hallgat. Az Index szerint a férfinak mentális problémái lehetnek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.