Nyomoz a rendőség a valtonos verekedés miatt

bűnügy
2018 április 26., 09:42
comments 305

„A Budapesti Rendőr-Főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Válaszadásunkig a nyomozók egy főt hallgattak ki gyanúsítottként. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire való tekintettel további információt a rendőrség nem ad.”

Ezt válaszolta a rendőrség a Magyar Narancs megkeresésére, akik a városligeti balhéról érdeklődtek. A Valton nevű biztonsági cég alkalmazottai itt közterületen számolták fel a Ligetvédők tiltakozó demonstrációját, ami állításuk szerint bejelentett tüntetés volt.

A rendőrség ugyan nem közölte, hogy a videón látható jelenetek közül pontosan melyikre vonatkozik a garázdaság, de ezen a videón például látszik, hogy kiemelnek egy valtonost, aki kiütötte Antal Nikoletta aktivistát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt