Visszalépett Németh Szilárd legyőzőjének javára, most megszüntette az állását a csepeli önkormányzat

A csepeli önkormányzatnál megszüntették a tanácsnoki pozícióját Tenk Andrásnak, aki LMP-s jelöltként visszalépett a Németh Szilárdot legyőző Szabó Szabolcs javára. A 24.hu szerint az erről szóló javaslatot csütörtökön terjesztette be a fideszes alpolgármester, amit aztán sürgősséggel meg is tárgyaltak. A javaslathoz Morovik Attila nem fűzött indoklást. 

Tenk András (LMP)Fotó: Halász Júlia

Tenk András az Indexnek azt mondta, aggályosnak és szomorúnak tartja, hogy egy olyan területen szüntettek meg egy környezetvédelmi pozíciót, amely komoly környezetvédelmi veszélyekkel és problémákkal terhelt.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.