Visszalépett Németh Szilárd legyőzőjének javára, most megszüntette az állását a csepeli önkormányzat

POLITIKA
2018 április 27., 20:37
comments 150

A csepeli önkormányzatnál megszüntették a tanácsnoki pozícióját Tenk Andrásnak, aki LMP-s jelöltként visszalépett a Németh Szilárdot legyőző Szabó Szabolcs javára. A 24.hu szerint az erről szóló javaslatot csütörtökön terjesztette be a fideszes alpolgármester, amit aztán sürgősséggel meg is tárgyaltak. A javaslathoz Morovik Attila nem fűzött indoklást.

Tenk András (LMP)
photo_camera Tenk András (LMP) Fotó: Halász Júlia

Tenk András az Indexnek azt mondta, aggályosnak és szomorúnak tartja, hogy egy olyan területen szüntettek meg egy környezetvédelmi pozíciót, amely komoly környezetvédelmi veszélyekkel és problémákkal terhelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.