Bakuban is kigyulladt a Trump torony

Tbg
bulvár
2018 április 28., 15:17
comments 34

Szombaton tüzet fogott Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban egy 33 emeletes toronyház, ami egészen megválasztásáig, az amerikai elnök, Donald Trump szállodaláncának el nem készült darabja volt.

link Forrás

Az épület, amely hotelnek épül, máig nem készült el.

A tűzben senki sem sérült meg, a mentést viszont nehezítette, hogy a Forma-1-es autóverseny miatt le voltak zárva az utak Baku belvárosában, ezért a tűzoltók csak három óra alatt tudták a lángokat megfékezni.

Pár héttel ezelőtt New Yorkban kapott lángra egy 50 emeletes Trump torony, a tűzben egy ember életét vesztette, hat tűzoltó megsebesült. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.