Kate Middleton egy kultikus horrorfilmben híressé vált ruhában mutatta be az újszülött herceget a nyilvánosságnak

Kate Middleton április 23-án mutatta meg országnak, világnak harmadik gyermekét,  Louis Arthur Charles herceget, az édesapával, Vilmos cambridge-i herceggel fotózkodtak a St. Mary kórház előtt.

A brit közvélemény MIddleton piros ruhájáról azonnal Diana hercegnő ruhájára asszociált: Harry herceget egy hasonló, piros dresszben mutatta meg 1983-ban.

Csakhogy sokkal brutálisabb hasonlóságot véltek felfedezni később: Middleton ruhája, a csipkés gallérral szinte megszólalásig hasonlít a Rosemary's child c. horrorfilmben Mia Farrow által hordott ruhára. Farrow a film szerint a Sátánnak vagy annak gyerekének ad életet, és elég nyomasztó alkotás ahhoz, hogy egy örömteli eseményhez passzoljon.

A királyi divatügyekben otthonosan mozgó Bazaar egyébként azt is megjegyzi, 2015-ben már egyszer megtörtént, hogy ugyanebből a horrorfilmből való babakocsihoz hasonló retró babakocsit tologatott Middleton. (Bazaar)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.