Kate Middleton egy kultikus horrorfilmben híressé vált ruhában mutatta be az újszülött herceget a nyilvánosságnak

Tbg
bulvár
2018 április 28., 20:37

Kate Middleton április 23-án mutatta meg országnak, világnak harmadik gyermekét,  Louis Arthur Charles herceget, az édesapával, Vilmos cambridge-i herceggel fotózkodtak a St. Mary kórház előtt.

A brit közvélemény MIddleton piros ruhájáról azonnal Diana hercegnő ruhájára asszociált: Harry herceget egy hasonló, piros dresszben mutatta meg 1983-ban.

Csakhogy sokkal brutálisabb hasonlóságot véltek felfedezni később: Middleton ruhája, a csipkés gallérral szinte megszólalásig hasonlít a Rosemary's child c. horrorfilmben Mia Farrow által hordott ruhára. Farrow a film szerint a Sátánnak vagy annak gyerekének ad életet, és elég nyomasztó alkotás ahhoz, hogy egy örömteli eseményhez passzoljon.

link Forrás

A királyi divatügyekben otthonosan mozgó Bazaar egyébként azt is megjegyzi, 2015-ben már egyszer megtörtént, hogy ugyanebből a horrorfilmből való babakocsihoz hasonló retró babakocsit tologatott Middleton. (Bazaar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.