Kate Middleton egy kultikus horrorfilmben híressé vált ruhában mutatta be az újszülött herceget a nyilvánosságnak

2018 április 28., szombat 20:37
249

Kate Middleton április 23-án mutatta meg országnak, világnak harmadik gyermekét,  Louis Arthur Charles herceget, az édesapával, Vilmos cambridge-i herceggel fotózkodtak a St. Mary kórház előtt.

A brit közvélemény MIddleton piros ruhájáról azonnal Diana hercegnő ruhájára asszociált: Harry herceget egy hasonló, piros dresszben mutatta meg 1983-ban.

Csakhogy sokkal brutálisabb hasonlóságot véltek felfedezni később: Middleton ruhája, a csipkés gallérral szinte megszólalásig hasonlít a Rosemary's child c. horrorfilmben Mia Farrow által hordott ruhára. Farrow a film szerint a Sátánnak vagy annak gyerekének ad életet, és elég nyomasztó alkotás ahhoz, hogy egy örömteli eseményhez passzoljon.

A királyi divatügyekben otthonosan mozgó Bazaar egyébként azt is megjegyzi, 2015-ben már egyszer megtörtént, hogy ugyanebből a horrorfilmből való babakocsihoz hasonló retró babakocsit tologatott Middleton. (Bazaar)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt