Mindenki csak zavarodottan pislog, hogy mit akarhat az új számával Kanye West

ZENE
2018 április 28., 05:47
comments 164

Egyelőre senki sem érti, mi történik. Kanye West az oldalán kezdte streamelni a Lift Yourself című számát, ami bólogatós női vokállal indul, aztán jön egy rész, amiben Kanye ezt nyomja:

Poopidy scoop, scoopdiddy whoop, whoop, di scoop, di poop, poop di scoop di scoop di whoop, whoopidy scoop woop poop, poop diddy whoop scoop, poop! Poop! Scoop diddy whoop, whoop diddy scoop, whoop diddy scoop poop.”

Ennyi. EZ az első száma 2016 óta. Itt lehet meghallgatni, hátha összeáll.

A számot belengető Twitter-üzenetében egyébként utalt arra, hogy Ebro Darden rádiósnak üzen, aki arról beszélt a műsorában, hogy Kanye szereti Tumpot. Kanye új albuma egyébként júniusban jelenik meg. Remélhetőleg végig ilyen lesz. (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.