Mindenki csak zavarodottan pislog, hogy mit akarhat az új számával Kanye West

Egyelőre senki sem érti, mi történik. Kanye West az oldalán kezdte streamelni a Lift Yourself című számát, ami bólogatós női vokállal indul, aztán jön egy rész, amiben  Kanye ezt nyomja:

Poopidy scoop, scoopdiddy whoop, whoop, di scoop, di poop, poop di scoop di scoop di whoop, whoopidy scoop woop poop, poop diddy whoop scoop, poop! Poop! Scoop diddy whoop, whoop diddy scoop, whoop diddy scoop poop.”

Ennyi. EZ az első száma 2016 óta. Itt lehet meghallgatni, hátha összeáll. 

A számot belengető Twitter-üzenetében egyébként utalt arra, hogy Ebro Darden rádiósnak üzen, aki arról beszélt a műsorában, hogy Kanye szereti Tumpot. Kanye új albuma egyébként júniusban jelenik meg. Remélhetőleg végig ilyen lesz. (Variety)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.