Mindenki csak zavarodottan pislog, hogy mit akarhat az új számával Kanye West

Egyelőre senki sem érti, mi történik. Kanye West az oldalán kezdte streamelni a Lift Yourself című számát, ami bólogatós női vokállal indul, aztán jön egy rész, amiben  Kanye ezt nyomja:

Poopidy scoop, scoopdiddy whoop, whoop, di scoop, di poop, poop di scoop di scoop di whoop, whoopidy scoop woop poop, poop diddy whoop scoop, poop! Poop! Scoop diddy whoop, whoop diddy scoop, whoop diddy scoop poop.”

Ennyi. EZ az első száma 2016 óta. Itt lehet meghallgatni, hátha összeáll. 

A számot belengető Twitter-üzenetében egyébként utalt arra, hogy Ebro Darden rádiósnak üzen, aki arról beszélt a műsorában, hogy Kanye szereti Tumpot. Kanye új albuma egyébként júniusban jelenik meg. Remélhetőleg végig ilyen lesz. (Variety)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.