Egy hétig bujkált egy macska a New York-i JFK reptéren

ÁLLAT
2018 április 29., 15:58
comments 159

Pepper a macska a gazdájával indult Kínába a New York-i Kennedy repülőtérről. A gazdaája Kínában kapott munkát, így a terv az volt, hogy macskástul odaköltözik. Peppernek azonban más tervei voltak, így közvetlenül azelőtt, hogy a repülőre szálltak volna, a macska meglépett. A gazdájának így nélküle kellett repülőre szállnia, és Kínába költöznie.

Azóta Peppert többször is látták a reptéren erre-arra, de nem tudták elkapni.

Egészen vasárnapig, amikor is a macska keresésével megbízott dolgozó segítséget kapott a gazda egyik barátjától, akik Peppert a mandarin nevén szólongatta. Ez, és hogy kajával kínálták, megtette a hatását, a macska jelentkezett. A barát fogja elvinni a macskát a tulajdonosnak. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.