Fűrésszel darabolta fel a szlovák prostituáltat majd dobálta a Fertő-tóba

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két hete bukkantak osztrák horgászok a Fertő tóban egy női holttest torzójára, nem sokkal később a nyomozók megtalálták a levágott fejet és végtagokat is. Azokat a híreket, hogy esetleg az eltűnt VV Fanni holttestét találták volna meg, a bécsi ügyészség eloszlatta. Kiderült, hogy egy szlovák prostituáltat ölt meg az egyik kuncsaftja, egy drogdíler. A Bors beszámolója szerint a letartóztatott férfi mindent bevallott, sőt, többet is. 

A nőt a Westbanhoffon szedte fel, ismerték egymást, visszajáró vendég volt. Aznap a nádashoz vonszolta a nőt, ahol halálra szurkálta, majd egy fűrésszel feldarabolta. A bécsi díler szerint nem a szlovák nő volt az egyetlen áldozata. Korábban egy férfival is hasonlóan végzett. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.