Fűrésszel darabolta fel a szlovák prostituáltat majd dobálta a Fertő-tóba

külföld
2018 április 30., 10:09
comments 51

Két hete bukkantak osztrák horgászok a Fertő tóban egy női holttest torzójára, nem sokkal később a nyomozók megtalálták a levágott fejet és végtagokat is. Azokat a híreket, hogy esetleg az eltűnt VV Fanni holttestét találták volna meg, a bécsi ügyészség eloszlatta. Kiderült, hogy egy szlovák prostituáltat ölt meg az egyik kuncsaftja, egy drogdíler. A Bors beszámolója szerint a letartóztatott férfi mindent bevallott, sőt, többet is.

A nőt a Westbanhoffon szedte fel, ismerték egymást, visszajáró vendég volt. Aznap a nádashoz vonszolta a nőt, ahol halálra szurkálta, majd egy fűrésszel feldarabolta. A bécsi díler szerint nem a szlovák nő volt az egyetlen áldozata. Korábban egy férfival is hasonlóan végzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.