Fűrésszel darabolta fel a szlovák prostituáltat majd dobálta a Fertő-tóba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Két hete bukkantak osztrák horgászok a Fertő tóban egy női holttest torzójára, nem sokkal később a nyomozók megtalálták a levágott fejet és végtagokat is. Azokat a híreket, hogy esetleg az eltűnt VV Fanni holttestét találták volna meg, a bécsi ügyészség eloszlatta. Kiderült, hogy egy szlovák prostituáltat ölt meg az egyik kuncsaftja, egy drogdíler. A Bors beszámolója szerint a letartóztatott férfi mindent bevallott, sőt, többet is. 

A nőt a Westbanhoffon szedte fel, ismerték egymást, visszajáró vendég volt. Aznap a nádashoz vonszolta a nőt, ahol halálra szurkálta, majd egy fűrésszel feldarabolta. A bécsi díler szerint nem a szlovák nő volt az egyetlen áldozata. Korábban egy férfival is hasonlóan végzett. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.