Beszakadt egy Flirt motorvonat padlója

baleset
2018 május 01., 09:20
A 024-es számú Flirt motorvonat padlója 140 km/h-ás sebességnél szakadt be. Az utastérben csak úgy repkedtek a repeszdarabok és a felvert kövek.
photo_camera A 024-es számú Flirt motorvonat padlója 140 km/h-ás sebességnél szakadt be. Az utastérben csak úgy repkedtek a repeszdarabok és a felvert kövek. Fotó: Varga Viktor / Facebook

"Nem sokkal 9 óra előtt Tatabánya és Szárliget között meghibásodott egy motorvonat, ezért csak az egyik vágányon közlekednek a szerelvények" - ezt a semmitmondó közleményt adta ki a MÁV május 1-én arról a nem mindennapi esetről, hogy

beszakadt egy Flirt motorvonat padlója!

Az utasoknak hála képi bizonyíték is van a rendkívüli esetről:

link Forrás

Az IHO azt írja, hogy a Facebook-bejegyzések alapján az eset komoly riadalmat keltett, különös tekintettel arra, hogy a padló 140 km/h-ás tempónál szakadt be. A vasúti szakportál értesülései szerint a 024-es számú Flirt-szerelvény padlója szakadt be.

Az utasok elmondása alapján a padló óriási zajjal szakadt be, az utastérbe pedig repeszszerűen repültek be az alkatrészdarabok és a zúzott kövek.

A vonat Szárliget állomás bejárata közelében állt meg, az utasok a sínek között gyalogoltak be a megállóba. (Via Hírtévé, IHO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.