Beszakadt egy Flirt motorvonat padlója

A 024-es számú Flirt motorvonat padlója 140 km/h-ás sebességnél szakadt be. Az utastérben csak úgy repkedtek a repeszdarabok és a felvert kövek.Fotó: Varga Viktor / Facebook

"Nem sokkal 9 óra előtt Tatabánya és Szárliget között meghibásodott egy motorvonat, ezért csak az egyik vágányon közlekednek a szerelvények" - ezt a semmitmondó közleményt adta ki a MÁV május 1-én arról a nem mindennapi esetről, hogy

beszakadt egy Flirt motorvonat padlója!

Az utasoknak hála képi bizonyíték is van a rendkívüli esetről:

Az IHO azt írja, hogy a Facebook-bejegyzések alapján az eset komoly riadalmat keltett, különös tekintettel arra, hogy a padló 140 km/h-ás tempónál szakadt be. A vasúti szakportál értesülései szerint a 024-es számú Flirt-szerelvény padlója szakadt be.

Az utasok elmondása alapján a padló óriási zajjal szakadt be, az utastérbe pedig repeszszerűen repültek be az alkatrészdarabok és a zúzott kövek.

A vonat Szárliget állomás bejárata közelében állt meg, az utasok a sínek között gyalogoltak be a megállóba. (Via Hírtévé, IHO)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.