Kutyákkal, jógával, Robi nélkül majálisozott az LMP

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Schmuck Erzsébet, Csárdi Antal, Vágó Gábor és Demeter Márta a Filozófusok kertjénél 2018. május 1-jén...MTI Fotó: Kovács AttilaFotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Ünnepelt az LMP is május 1-én, méghozzá az elmúlt hetek eseményeihez képest meglehetősen békésen: a párt képviselőjelöltjei játékos kutyák társaságában beszélgettek arról, hogy lehet sikeres az önkéntes munkán, a helyi közösségeken, az egymásért és környezetünkért való felelősségvállaláson alapuló politika, közben a Filozófusok kertjének másik szegletében jógaórán vettek részt a párt szimpatizánsai és más érdeklődők. Utánakérdeztem: Bunyós Robi nem volt ott. 

Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
Fotó: LMP FB

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.