Kutyákkal, jógával, Robi nélkül majálisozott az LMP

ünnep
2018 május 01., 14:43
photo_camera Schmuck Erzsébet, Csárdi Antal, Vágó Gábor és Demeter Márta a Filozófusok kertjénél 2018. május 1-jén...MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Ünnepelt az LMP is május 1-én, méghozzá az elmúlt hetek eseményeihez képest meglehetősen békésen: a párt képviselőjelöltjei játékos kutyák társaságában beszélgettek arról, hogy lehet sikeres az önkéntes munkán, a helyi közösségeken, az egymásért és környezetünkért való felelősségvállaláson alapuló politika, közben a Filozófusok kertjének másik szegletében jógaórán vettek részt a párt szimpatizánsai és más érdeklődők. Utánakérdeztem: Bunyós Robi nem volt ott. 

photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: LMP FB

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.