Eltűnt Borikov Valerii egy józsefvárosi hotelből

eltűnt
2018 május 03., 20:18
photo_camera Fotó: police.hu

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Borovikov Valerii eltűnése miatt. A férfi szerda reggel egy VIII. kerületi hotelből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Borovikov Valerii kb. 170 cm magas, ősz hajú férfi. Az eltűnésekor fehér sapkát, fehér hosszú ujjú dzsekit és fehér hosszú nadrágot viselt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.