Máglya robbant egy londoni zsidó szertartáson, többen megégtek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tíz ember szenvedett kisebb-nagyobb sérülést, amikor egy londoni haszid fesztivál szertartásán meggyújtásakor hirtelen felrobbant egy máglya Stamford Hillnél és többeket megsebesített.  

A londoni rendőrség az idegenkezűség és a szándékosság lehetőségét kizárta. 

Egyelőre azt sem tudni, mitől robbant be a máglya, egyes elbeszélők szerint túl sok üzemanyagot használtak, más szerint egy mobiltelefon került a tűzbe és az okozta a detonációt. 

Az eset után sírás és pánik tört ki a jelenlévők között. A sérültek közül többen az arcukon égtek meg, de egyikük sem súlyosan. 

A zsidók Lág Báómer alkalmából gyűltek össze. Ez a az ómerszámlálás, a pestis áldozatairól megemlékező 33 nap 30. napja, amikor szünetel a gyász és ünnep van. (BBC)  

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.