A Chrome-ot is kinyírta a Windows 10 legutóbbi frissítése

A Windows 10 legutóbbi frissítésekor egy olyan verziót szabadított rá a felhasználókra, ami egy hiba miatt olyan alkalmazásokat is lefagyasztott, mint a Chrome vagy a Cortana. A frissítésre panaszkodó reddites fórumok szerint semmi sem működött a fagyás után, még a Ctrl+Alt+Delete kombinációra sem reagált a rendszer. Csak az újraindítással lehetett visszaszerezni az irányítást a gép felett.

A Guardian szerint a bug inkább az új, Intel processzorral működő gépeket bénította meg. A Microsoft elismerte a problémát, és a tervek szerint jövő kedden kitolják a javított verziót. Addig azt tanácsolták, hogy a laptop lecsukásával és felnyitásával vagy a hangszabályozó fel-le gombjának nyomogatásával (két másodpercen belül legalább háromszor) lehet feltámasztani a rendszert.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.