Amerika új gyorskajaslágere a magyar kebab

gasztronómia
2018 május 04., 09:35
comments 159

"Ugy tunik a hanyatlo nyugaton nem sikerult megvedeni az orszagimazst, es idekunn gyozott a Soros-imidzs, mar a kebob a magyar etel, hiaba uszik Nemeth Sziszi a csepeli panelok kozott pacalos szalontudos izzadsagban."

Ezt olvasónk, Tibor írta nekünk Los Angelesből. Tibor azért tört ki az elkeseredés, mert egy nagy ruhapláza kajarészlegén járva igazi magyar ételspecialitást pillantott meg. Nem mást, mint a Hungarian Beef Kabobot.

A magyar konyha legújabb hódító fogása ráadásul egyáltalán nem olcsó, egy tál gólyafészek alatt termett pannon kebab 11 dollárba kerül, miközben egy macedón csirkés luleh csak 9 dollár. Tibor úgy járt, mint az egyszeri francia, akinek nem volt pénze szarvasgombára: fogta magát, és kebabon felnőtt, a magyar kormány külpolitikáját mindig szem előtt tartó magyar ember létére, idézem:

"inkabb egy panda expressben toltam valami random kinait"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.