Interjú közben rakta ki a csapatból a Siófok edzője a hibázó hátvédet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök este a Nyíregyháza otthonában 1-0-ra kapott ki a Siófok az NB II 33. fordulójában úgy, hogy

a győztes gól egy elképesztő hiba után, a 91. percben esett.

A Siófok edzője, Varga Attila annyira felhúzta magát az eredményen, hogy a hibázó védőt, Lorentz Mártont a meccs utáni interjúban száműzte csapatából. 

„A Nyíregyháza megérdemelte a győzelmet, a felelőtlenségünk miatt veszítettük el mérkőzést. Lorentz Mártonról van szó. Nálam végleg elvágta magát. Holnap jelentkezik az U19-eseknél, ott fog edzeni. Amíg én vagyok a Siófok edzője, egyetlen percet sem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Ez volt az utolsó csepp a pohárban,

jelentette ki az M4-nek. (HazaiPálya/NSO)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.