Közös fotót akart a sérült medvével, ez lett a veszte

Az Independent számolt be róla, hogy Indiában, Nabarangpur körzetében történt egy szokatlan baleset: Prabhu Bhatara éppen hazafele tartott egy esküvőről, és rövid pihenőt tartott útközben, amikor meglátott egy sérült medvét. 

Útitársai beszámolói szerint próbálták lebeszélni, de Bhatara hajthatatlan volt, és úgy döntött, közös képet akar az állattal. 

Amikor megközelítette a sérült nagyvadat, a medve támadásba lendült, legyűrte és marcangolni kezdte a férfit. 

Egy kóbor kutya is felbukkant egy pillanatra, és megharapta a medvét, de ez sem sokat segített a férfin, ahogy a társai sem tudtak rajta segíteni. A helyi hatóságok szerint Bhatara a helyszínen meghalt. 

Az ajakos medve sokáig nem akarta magára hagyni a holttestet, így végül a helyi sajtó szerint altatólövedékekkel lőtték ki. A támadás még szerdán történt, pénteken pedig arról írtak a helyi lapok, hogy az állat elpusztult. 

Indiában amúgy a világon a legnagyobb a szelfik következtében történő halálesetek száma: két év alatt 127 ilyen halálesetet regisztráltak a világon, és ebből 76 történt az országban. (Címlapképünk csak illusztráció egy ajakos medvéről)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.