18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Közös fotót akart a sérült medvével, ez lett a veszte

külföld
2018 május 04., 17:43
comments 79

Az Independent számolt be róla, hogy Indiában, Nabarangpur körzetében történt egy szokatlan baleset: Prabhu Bhatara éppen hazafele tartott egy esküvőről, és rövid pihenőt tartott útközben, amikor meglátott egy sérült medvét. 

Útitársai beszámolói szerint próbálták lebeszélni, de Bhatara hajthatatlan volt, és úgy döntött, közös képet akar az állattal. 

Amikor megközelítette a sérült nagyvadat, a medve támadásba lendült, legyűrte és marcangolni kezdte a férfit. 

link Forrás

Egy kóbor kutya is felbukkant egy pillanatra, és megharapta a medvét, de ez sem sokat segített a férfin, ahogy a társai sem tudtak rajta segíteni. A helyi hatóságok szerint Bhatara a helyszínen meghalt. 

Az ajakos medve sokáig nem akarta magára hagyni a holttestet, így végül a helyi sajtó szerint altatólövedékekkel lőtték ki. A támadás még szerdán történt, pénteken pedig arról írtak a helyi lapok, hogy az állat elpusztult. 

Indiában amúgy a világon a legnagyobb a szelfik következtében történő halálesetek száma: két év alatt 127 ilyen halálesetet regisztráltak a világon, és ebből 76 történt az országban. (Címlapképünk csak illusztráció egy ajakos medvéről)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.