Megőrül a nemzetközi pókervilág a magyar játékos blöffjéért, a leggyengébb lapokkal nyomta le a legerősebbeket

sport
2018 május 04., 05:47
comments 330

Egészen elképesztő videó jelent meg a PókerAkadémia oldalán egy Monte Carlóban játszott nemzetközi pókerversenyről.

Már alig páran vannak játékban, amikor a magyar játékosnak, Györgyi Krisztiánnak ♣7 ♠2 van a kezében, ez kb. az elképzelhető leggyengébb kombináció. Már rögtön az elején emel, a legtöbb ellenfele el is dobja a lapjait, kivéve a litván  Tomas Jozonis, akinek nagyon erős lapok, ♦A ♠K vannak a kezében.

Ezután a flopon ♦Q ♦T ♦9 kerül az asztalra, azaz Jozonoisnak sorra és flush-re is jó esélye van, és anélkül is övé a legerősebb kéz. Innen kiblöffölni valakit szinte lehetetlen nem könnyű.

Ezután a következő történt:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.