Nagyon más volt még Magyarország, amikor kitört a háború Simicska Lajos és Orbán Viktor között

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2014 nyarának végén egyetlen dolog tartotta izgalomban, sőt, néha rettegésben a magyar politikai és gazdasági élet legbefolyásosabb szereplőit:

„Mi folyik Simicska Lajos és Orbán Viktor között?”

Igaz, csak suttogva, fojtott hangon, de egyre többen beszéltek arról, hogy az évtizedes szövetségesek összevesztek egymással, és háború lesz, sőt már háború dúl közöttük.

2014 szeptember 1-én jelent meg a cikkünk a magyar politika és a magyar gazdaság első emberének csatájáról, az volt a címe, hogy

Új klán lép Simicska Lajos helyébe, mikor véget ér a csatájuk Orbánnal

Nagyon sok dolog, amiről akkor még csak találgattunk, ma már biztosan tudható. Érdemes végigolvasni, milyen viszonyok voltak ~4 évvel ezelőtt a magyar közélet csúcsán, milyen perspektívák látszódtak, és azok hogyan váltak valóra.

Ötödik születésnapunk alkalmából egy hónapon át fel-felidézünk néhány multaságos/emlékezetes/emlékezetesen mulatságos pillanatot a 444 első öt évéből, és gyűjtjük a muníciót a következő ötre.

Ha szeretnéd, hogy ezt a munkát folytathassuk, támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.