Visszahozták a nőt, aki kamu biztosításokkal vert át 90 embert, aztán lelépett Angliába

A brit hatóságok csütörtök este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren adták át a magyar rendőröknek azt a nőt, aki közel 27 millió forintos csalást követett el.

A 49 éves D. Xénia egy gazdasági társaság üzletkötőjeként a 2009-ben létrejött alkuszi szerződések alapján 2010. július 31-ig 90 emberrel kötött életbiztosításokat Budapesten és környékén jutalékért. 

A szerződések futamideje 20 év, a díjfizetések havi összege, szerződésenként 28 000 és 30 000 forint között volt. A nő a biztosítások havidíjait csak a jutalékok átutalásáig teljesítette. Aztán egyből leállt a díjfizetéssel, és közel 27 millió forint kárt okozott.

Miután eljárást indítottak ellene, a nő lelépett, 2015 januárjában belföldi és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, amely alapján a brit hatóság 2018. március 8-án az Egyesült Királyságban elfogták. 

A nőt a magyar rendőrök őrizetbe vették, most csalás és hamis iratok felhasználása miatt nyomoznak. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.