Körbezárja a TEK a Kossuth teret a keddi tüntetések napján

Az utolsó pillanatban, május 4-én pénteken került fel a TEK honlapjára egy dokumentum, aminek értelmében május 8-án, kedden 0:00-tól a szükséges ideig, de legkésőbb 11:00 óráig körbezárják a Kossuth teret, írja a Mérce. 

Ugyanerre a napra több kormányellenes tüntetést is szerveznek a belvárosban: Elsőként hétfő éjjel-kedd hajnalban élőláncot vonnak a Parlament köré. Délelőtt tíz órára a Civil Ellenzéki Kerekasztal szervezett demonstrációt, este hattól pedig a Mi vagyunk a többség mozgalom tüntet az Alkotmány utcában. A TEK intézkedése főleg az élőlánc és a délelőtti demonstrációt fogja érinteni. 

Ami igazán érdekes, hogy 

„a TEK-lezárás olyan területekre terjed ki, ahol előzetesen bejelentett és a rendőrség által tudomásul vett demonstrációk lennének”

 hangsúlyozza a TASZ szakértője.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.