Lemondott a Momentum elnöksége

POLITIKA
2018 május 05., 16:53
comments 213

Április 8-án Fekete-Győr András megígérte, ha a Momentum nem jut be a Parlamentbe, lemond az 5 fős elnökség. Ez ma, szombat délután a küldöttgyűlésen ténylegesen megtörtént: május 5-től a júniusi tisztújításig az ötfős elnökség helyett 3 fős igazgatóság vezeti a pártot.

photo_camera Az eddigi elnökség tagjai balról jobbra: Soproni Tamás, Orosz Anna, Fekete-Győr András, Dukán András Ferenc, Cseh Katalin

A politikai irány nem változik, de a Momentum most az országos építkezésre, a közösségépítésre fókuszál, ezek most a fő prioritások az átmeneti időszakban, mondta el a 444-nek Hajnal Miklós szóvivő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.