Mai hősöm a 3 éves srác, aki lassított felvételben tolta le a hazafutást

A kaliforniai Walnut városában gyerekeknek rendeztek baseball-bajnokságot. Itt történt, hogy a 3 éves Lennox Salcedónak az edzője odakiáltott, hogy fusson, ahogy csak bír. De Lennox pont az ellenkezőjét csinálta:

úgy futott, ahogy a filmekben látta, lassítva.

Hiába próbálták sürgetni, neki így tetszett, és véghez is vitte, amit elképzelt, nyilván hatalmas éljenzés közepette. (via Daily Mail)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.