link Forrás

Vendetta lesz? Benne vagyok. Bármikor, bárhol

video
2018 május 05., 17:17

2014 májusában még nem lángolt a magyar közéletben a kultúrharc, sehol nem tartott az államilag gerjesztett médiaháború, még létezett az Origo nevű újság is. A Simicska-Orbán maffiaháború sem tört még ki. Nemzetünk sem vívott végvári harcot a fehér és keresztény világ védelmében. Mi mégis háborús tudósítónak álltunk, hogy beszámoljunk a Youtube-on dúló nagy rapháborúról.  

link Forrás

Akkoriban  egy rakás utcarap banda, akik nem szerepeltek a médiában, számaikat nem játszottak a rádiók,  nem hívták őket fesztiválokra, vívott durva harcot az interneten ismertségért és nézettségért. Az acsarkodás középpontjában mindig Mr. Busta állt, aki a szcéna szinte minden szereplőjével összerúgta a port. Balhézott FankaDelivel, Curtisszel, Dopemannel, és még sokkakal, de volt egy csapat, akikkel kezdett nagyon elfajulni a konfliktusa. Ez volt a Wanted, ami valódi csibészekből állt, akik többször megjárták a börtönt. Paja G. (RIP) a forgatás idején is éppen a tököli börtönben raboskodott, onnan üzente Mr. Bustának: „Vendetta lesz? Innen is üzenem, hogy benne vagyok. Bármikor, bárhol.”

Ötödik születésnapunk alkalmából egy hónapon át fel-felidézünk néhány multaságos/emlékezetes/emlékezetesen mulatságos pillanatot a 444 első öt évéből, és gyűjtjük a muníciót a következő ötre.

Ha szeretnéd, hogy ezt a munkát folytathassuk, támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.