Vendetta lesz? Benne vagyok. Bármikor, bárhol

2018 május 5., szombat 17:17
47

2014 májusában még nem lángolt a magyar közéletben a kultúrharc, sehol nem tartott az államilag gerjesztett médiaháború, még létezett az Origo nevű újság is. A Simicska-Orbán maffiaháború sem tört még ki. Nemzetünk sem vívott végvári harcot a fehér és keresztény világ védelmében. Mi mégis háborús tudósítónak álltunk, hogy beszámoljunk a Youtube-on dúló nagy rapháborúról.  

Akkoriban  egy rakás utcarap banda, akik nem szerepeltek a médiában, számaikat nem játszottak a rádiók,  nem hívták őket fesztiválokra, vívott durva harcot az interneten ismertségért és nézettségért. Az acsarkodás középpontjában mindig Mr. Busta állt, aki a szcéna szinte minden szereplőjével összerúgta a port. Balhézott FankaDelivel, Curtisszel, Dopemannel, és még sokkakal, de volt egy csapat, akikkel kezdett nagyon elfajulni a konfliktusa. Ez volt a Wanted, ami valódi csibészekből állt, akik többször megjárták a börtönt. Paja G. (RIP) a forgatás idején is éppen a tököli börtönben raboskodott, onnan üzente Mr. Bustának: „Vendetta lesz? Innen is üzenem, hogy benne vagyok. Bármikor, bárhol.”

Ötödik születésnapunk alkalmából egy hónapon át fel-felidézünk néhány multaságos/emlékezetes/emlékezetesen mulatságos pillanatot a 444 első öt évéből, és gyűjtjük a muníciót a következő ötre.

Ha szeretnéd, hogy ezt a munkát folytathassuk, támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt