Egymilliárd dollár fölött az új Bosszúállók

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahogy azt néhány hete megjósoltuk: életünk végéig szuperhősös filmeket fogunk nézni. A „Marvel univerzum” új vörös óriása, a már címében is rendkívül eredeti és kifinomult Bosszúállók: Végtelen háború nem csak hogy rekordhétvégével kezdett múlt szombaton, de mára újabb bevételi rekordot állított fel: mindössze 11 nap hozott egymilliárd dollárt.

A Walt Disney szombaton jelentette be, hogy a Marvel szuperhősfilmre péntekig világszerte 975 millió dollárért váltottak jegyet a nézők. A film már szombaton átlépte az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt. A korábbi gyorsasági rekordot a Star Wars: Az ébredő Erő tartotta, amelynek 12 nap alatt sikerült belépnie az egymilliárd dolláros bevételű filmek klubjába – írja az MTI.

A Fekete Párduc című, eggyel korábbi Marvel-mozi már 1,3 milliárd dolláros (341 milliárd forintos) bevételnél tart.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.