Európa legjobbjai közé került a magyar fallabdaválogatott

sport
2018 május 06., 13:40
comments 17

A magyar fallabdasport történetének legjobb eredményét érte el a felnőtt férfi válogatott a wroclawi divízió II-es csapat Európa-bajnokságon. A Krajcsák Márk, Farkas Balázs, Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Kamocsai Bendegúz, Török András összeállítású válogatott szombaton, a döntőben ugyan simán, 4-0-ra kikapott Svájctól, de korábban legyőzte a házigazda lengyeleket, Izraelt, Olaszországot, illetve döntetlent ért el Hollandiával szemben, így jövőre a kontinens legjobb nyolc csapata között, a divízió I-ben indulhat.

link Forrás

A legsikeresebb magyar squashjátékos, Krajcsák Márk így írt Facebook-oldalán, az olaszok elleni, döntőbe jutást jelentő győzelem után:

„Magyarország kérem szépen története során elöszőr holnap Európabajnoki döntőt fog játszani ez már egészen biztos! Megcsináltuk!! A mai nap a csapatunk egy álmot váltott valóra. Nem csak a mienkét, akik tényleg mindenünket adtuk a mai győzelemért, hanem annak a sok sok magyar szurkolónak is, akik egész héten buzdítottak minket! Köszönjük!
Hölgyeim és Uraim a mai nap a Magyar Squash eddigi legnagyobb sikere! ”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.