Európa legjobbjai közé került a magyar fallabdaválogatott

A magyar fallabdasport történetének legjobb eredményét érte el a felnőtt férfi válogatott a wroclawi divízió II-es csapat Európa-bajnokságon. A Krajcsák Márk, Farkas Balázs,  Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Kamocsai Bendegúz, Török András összeállítású válogatott szombaton, a döntőben ugyan simán, 4-0-ra kikapott Svájctól, de korábban legyőzte a házigazda lengyeleket, Izraelt, Olaszországot, illetve döntetlent ért el Hollandiával szemben, így jövőre a kontinens legjobb nyolc csapata között, a divízió I-ben indulhat.

A legsikeresebb magyar squashjátékos, Krajcsák Márk így írt Facebook-oldalán, az  olaszok elleni, döntőbe jutást jelentő győzelem után:

„Magyarország kérem szépen története során elöszőr holnap Európabajnoki döntőt fog játszani ez már egészen biztos! Megcsináltuk!! A mai nap a csapatunk egy álmot váltott valóra. Nem csak a mienkét, akik tényleg mindenünket adtuk a mai győzelemért, hanem annak a sok sok magyar szurkolónak is, akik egész héten buzdítottak minket! Köszönjük!
Hölgyeim és Uraim a mai nap a Magyar Squash eddigi legnagyobb sikere! ”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.