Kiégett egy autó Baján, a fideszes polgármester szerint ez is az ellenzék hibája

POLITIKA
2018 május 06., 13:46

Vasárnapra virradóra kigyulladt egy piros autó a bajai Tóth Kálmán téren. A városi honlap beszámolója alapján egyelőre nem teljesen világos, mi történt, de egy jármű teljesen kiégett, kettőben nagy kár, a többiben pedig kisebb károk keletkeztek. A beszámoló nem írja, hogy gyújtogatás történt, de a jelek talán erre utalnak. A rendőrség nyomoz.

Fercsák Róbert, a város fideszes polgármestere azt mondta, bővíteni fogják a városi térfigyelőkamera-rendszert, és fokozottabb jelenlétet kért a rendőrségről, a polgárőrségtől és a városőrségtől.

photo_camera Fotó: Fercsák Róbert/Facebook

A városi honlap idéz is tőle néhány mondatot, amiből megtudhatjuk, hogy ezért is minden bizonnyal az ellenzék a hibás.

„Elszomorító, hogy manapság egyes ellenzéki politikai erők agresszivitást kiváltó hozzáállása gyakorlatilag gerjeszti az ilyen jellegű cselekmények létrejöttét. Mi, bajaiak, azt szeretnénk, ha városunkban nem történnének a budapestihez hasonló agresszív megnyilvánulások. Manapság sajnos mind az internetes felületeken, mind pedig az utcákon elharapóztak az obszcén megnyilvánulások és az agresszív viselkedési formák. Egyes felkorbácsolt idegállapotú emberek még a rendfenntartó szerveket is sértegetik, provokálják, a »demokrácia« jegyében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Baját ez a trend és szellemiség ne érintse, Baja maradjon meg az egymást tisztelő és szerető, tisztességes emberek közösségének.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.