Rózsa Györggyel tért vissza a Kellemetlen Percek

tévé
2018 május 07., 13:56

Andy Vajna egy isten! Akkorát alakított az állami hitelből vett tévéjében, a TV2-n Rózsa György (a.k.a. „Gyuri bá”), a 70 éves műsorvezető, hogy nincs magyar ember, aki ebből ne tanulhatná meg a számára legfontosabb leckét.

A mester Csobot Adéllal adta elő Fluor Mizu című számát a megöregedett Rapülőknek öltözve, az éneket, a rappelést, a táncolást és a színpadi megjelenést is újrafelfedezve. Vigyázat, kattintásra az érzelmek teljes spektruma lerohanja az embert, csak kifejezetten művelt műértőknek ajánljuk!

A lényeg négy mozgóképben:

Aki eljut 3:06-ig, az zene nélkül is megtekintheti, mire képesek azok a Fred Astaire-i lábak. Talán 13 éve nem volt ilyen erős előadás a TV2-n.

Kapcsolódó: Gönczi Gábor udvari bolond a TV2-n

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.