Csiszár Ákos: „Vírus támadta meg a szívemet”

A Ferencvárossal egykor bajnoki címet nyerő Csiszár Ákos ma már az SC Sopron elnöke és a város fideszes önkormányzati képviselője. Február 22-én a soproni közgyűlésen lett rosszul, összeesett, elvesztette az eszméletét, és újra kellett éleszteni. Ebben Dr. Bendes Zoltán orvos, jobbikos képviselő segédkezett.

Csiszár sokáig kórházban maradt, és nem lehetett pontosan tudni, mi történt vele. Mostanra már egy ifjúsági meccsre is kinézett, a Blikknek pedig azt nyilatkozta:

„Kiderült, hogy vírus támadta meg a szívemet. Nem tudom, mikor, hol kaphattam el, de már nem is számít. Megtörtént, most már a teljes felépülésnek rendelek alá mindent. Szerencsére az eredményeim biztatóak.”

Csiszár azt tervezi, hogy május közepén-végén visszatér a munkába, de „nem olyan intenzitással, mint korábban”. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.