Csiszár Ákos: „Vírus támadta meg a szívemet”

A Ferencvárossal egykor bajnoki címet nyerő Csiszár Ákos ma már az SC Sopron elnöke és a város fideszes önkormányzati képviselője. Február 22-én a soproni közgyűlésen lett rosszul, összeesett, elvesztette az eszméletét, és újra kellett éleszteni. Ebben Dr. Bendes Zoltán orvos, jobbikos képviselő segédkezett.

Csiszár sokáig kórházban maradt, és nem lehetett pontosan tudni, mi történt vele. Mostanra már egy ifjúsági meccsre is kinézett, a Blikknek pedig azt nyilatkozta:

„Kiderült, hogy vírus támadta meg a szívemet. Nem tudom, mikor, hol kaphattam el, de már nem is számít. Megtörtént, most már a teljes felépülésnek rendelek alá mindent. Szerencsére az eredményeim biztatóak.”

Csiszár azt tervezi, hogy május közepén-végén visszatér a munkába, de „nem olyan intenzitással, mint korábban”. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.