Csiszár Ákos: „Vírus támadta meg a szívemet”

sport
2018 május 08., 14:54
comments 40

A Ferencvárossal egykor bajnoki címet nyerő Csiszár Ákos ma már az SC Sopron elnöke és a város fideszes önkormányzati képviselője. Február 22-én a soproni közgyűlésen lett rosszul, összeesett, elvesztette az eszméletét, és újra kellett éleszteni. Ebben Dr. Bendes Zoltán orvos, jobbikos képviselő segédkezett.

Csiszár sokáig kórházban maradt, és nem lehetett pontosan tudni, mi történt vele. Mostanra már egy ifjúsági meccsre is kinézett, a Blikknek pedig azt nyilatkozta:

„Kiderült, hogy vírus támadta meg a szívemet. Nem tudom, mikor, hol kaphattam el, de már nem is számít. Megtörtént, most már a teljes felépülésnek rendelek alá mindent. Szerencsére az eredményeim biztatóak.”

Csiszár azt tervezi, hogy május közepén-végén visszatér a munkába, de „nem olyan intenzitással, mint korábban”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.