Elmaradt a Jobbik kordonbontása, hiszen kordon helyett rendőrsorfal áll a Parlament körül

POLITIKA
2018 május 8., 6:49
comments 209

Kedd reggel a Bazilika előtt találkoztak a Jobbik frakciójának tagjai. Az eredeti terv az volt, hogy innen a Parlament elé vonulnak, ahol elbontják a Kossuth tér köré vont kordont. 

photo_camera Fotó: Ács Dániel / 444

A rendőrség azonban nem állított kordont, hanem rendőrsorfalat tettek a térre, így a kordonbontás értelemszerűen elmaradt. Tudósítónk elmondása szerint a jobbikos Mirkóczki Ádám arról beszélt a helyszínen, hogy a kordon elmaradása a Jobbik első sikere ebben a ciklusban. De a rendőrsorfal szerinte sunyulás a kormány részéről, ugyanis ha maradéktalanul tiszta lett volna a választás nem kellene rendőrökkel védeni a parlamentet. 

A képviselők így végül a parlamenthez vonultak, ahol simán átjutottak a rendőrsorfalon. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt