Elmaradt a Jobbik kordonbontása, hiszen kordon helyett rendőrsorfal áll a Parlament körül

Kedd reggel a Bazilika előtt találkoztak a Jobbik frakciójának tagjai. Az eredeti terv az volt, hogy innen a Parlament elé vonulnak, ahol elbontják a Kossuth tér köré vont kordont. 

Fotó: Ács Dániel / 444

A rendőrség azonban nem állított kordont, hanem rendőrsorfalat tettek a térre, így a kordonbontás értelemszerűen elmaradt. Tudósítónk elmondása szerint a jobbikos Mirkóczki Ádám arról beszélt a helyszínen, hogy a kordon elmaradása a Jobbik első sikere ebben a ciklusban. De a rendőrsorfal szerinte sunyulás a kormány részéről, ugyanis ha maradéktalanul tiszta lett volna a választás nem kellene rendőrökkel védeni a parlamentet. 

A képviselők így végül a parlamenthez vonultak, ahol simán átjutottak a rendőrsorfalon. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.