Akkorát pojácáskodott Pintér felcsúti kedvence, hogy a csapattársai sem törődtek a földön fetrengő játékossal

Micsoda napja volt a kétharmadnak, megalakult a parlament és a Magyar kupa döntőjébe jutott a Puskás Akadémia. A felcsúti csapat a kupaelődöntő első meccsét 4-0-ra nyerte a Debrecen ellen, a visszavágón csak 2-0-ra kapott ki tegnap -> történelmi siker.

A pályán volt az az Ezekiel Henty is, aki a télen érkezett kölcsönbe a Videotontól. A nigériai csatárról már korábban megmondta Pintér Attila, hogy több ilyen játékosra lenne szüksége a magyar focinak, ez csak megerősödhetett mindenkiben a 30. percben: 

Pintér szokás szerint reklamálni kezdett, hogy miért nem kapott szabadot. A legszebb az egészben az, hogy amikor a Puskás visszaszerezte a labdát, még ők sem rúgták ki, hogy ápolni lehessen a földön fekvő Hentyt, hanem támadni kezdtek.

A meccs után megkérdezték Pintért, hogy „zseniális ugyan a Henty, de picit nem hisztis?”. Pintér szerint nem, és megismételte, hogy minél több olyan játékosra lenne szükség itthon, mint Henty. 

Szívszaggató volt, amikor Pintér az m4-nek azt mondta, hogy neki azért kell végig kiabálnia az oldalvonal mellett, mert nincsenek szurkolóik, a játékosoknak viszont szükségük van a kintről érkező pozitív visszajelzésekre. „Remélem, hogy lesz előbb vagy utóbb 50-100 fő, aki otthon is és idegenben is buzdítja a csapatot” - mondta Pintér.  

A kupadöntőben a Puskás Akadémia a Balmazújváros-Újpest elődöntő továbbjutójával játszik, az első meccset az Újpest nyerte otthon 2-1-re. 

A Puskás Akadémia-Balmazújváros kupadöntő a magyar foci nagy ünnepe lenne, a győztes a nemzetközi kupában indulhat. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.